Въпроси

Защо да купя имот в България?

България е страна с прекрасни природни дадености. С ясно изразени 4 сезона, тя има какво да предложи на гостите си целогодишно.

Наличието на много планински вериги, добре развит ски туризъм и разнообразни курорти на Черно море я правят едно чаровно и атрактивно място за спорт, развлечения и приключения.

Към природното разнообразие на България трябва да се добави богатството от термални извори, които добавят лукса на спа и уелнес процедурите към всякакъв вид почивка.

България е популярна и с изключително вкусните си плодове, зеленчуци и кухня. Виненият и кулинарен туризъм изключително добре се съчетават с известното българско гостоприемство.

Въпреки относително малката си територия, България има над 1300 годишна история, която дава уникални възможности за археологически туризъм. Тракийските, византийските и римски останки са едни от най-древните исторически паметници на континента. Многообразието на манастири и църкви дава възможност да се преживее духовността на православието и да се видят уникални творения на християнската иконопис.

Българският автентичен фолклор, занаяти и обичаи са световно известни със своята уникалност и богатство. Развитието на селския туризъм дава възможност да ги опознаете и да им се насладите.

Цените на туристическите услуги и живота в България са изключително атрактивни и в същото време срещу тях получавате високо качество на обслужване.

Какви са вашите такси за купувачи?

Нашата услуга е безплатна. Без скрити такси за купувача.

Защо трябва да използвам вашите услуги?

Всеки наш клиент е и наш приятел и ние вместо него ще намерим най- доброто решение за покупка или продажба на имот в България. Благодарение на професионализма и комплексното обслужване достигаме най- добрите резултати и задоволяваме търсенето с разнообразно и много добре селектирано предлагане. В портфолиото ни присъстват луксозни, качествени и ексклузивни предложение и нашите клиенти достигат до най-елитните имоти в България. Всеки имот е добре изследван и проучен от нашит специалисти и ние познаваме в детайлност неговите предимства и недостатъци, така предлагането му е коректно и ефикасно.

Мотото на компанията еТам където луксът се среща с Елита“

Можете ли да препоръчате ипотечно финансиране?

Да, ние можем да ви подкрепим и да осигурим вашето финансиране от банки и институции.