Информация за собственици

ПРЕДИМСТВА

Вашият имот ще бъде достъпен за местни и международни агенти и компании, с които работим съвместно. Ние проследяваме рекламата и приоритетното разположение на имота.

ОГЛЕДИ

Един от нашите консултанти ще присъства на всеки оглед за да гарантира, че вашият имот се представя правилно и да отговори на въпроси, свързани с имота.

УДОБСТВО

Ние организираме и съгласуваме с вас всички срещи и огледи, за да спестим вашето неудобство в случай, че в имотът се живее или е отдаден под наем.

ДОГОВАРЯНЕ

Ние сме на ваша страна и ще ви напътстваме по време на преговори и сделка. Нашият професионализъм, знания и опит в сферата на имотите ще осигурят най-добрата цена и условия за сделка с подходящ клиент.

ПОЛЗА

Ние гарантираме, че Вашата имот е представен на потенциални купувачи по най-добрия възможен начин. Можем също така да организираме събитие за представяне на имота на нашите партньори.

СИГУРНОСТ

Като доверена и компетентна страна, ние сме ключодържател и представител на много наши клиенти, когато имотът е ваканционен или те не са в състояние да присъстват и организират огледи.