Kъща в Ален Мак

188,900€

Описание

Стилна, нова къща на три нива със спираща дъха морска панорама, на пешеходно разстояние от екзотичните плажове на Черно море. Къщата е с югоизточно изложение и РЗП296м2. Състои се от: На първия етаж са разположени просторен дневен тракт с кухненска част, голяма веранда с изглед към градината и морето, баня с тоалет и стълбище към второ ниво. Втори етаж- три спални, панорамна тераса и луксозна баня с тоалет,дрешник . Третия етаж е не обзаведени обособен като отделен апартамент с дневен тракт с панорамна тераса, една спалня, дрешник и баня с WC.
Сградата е е напълно обзаведена и оборудвана с качествени материали, климатик, електрически съоръжения бяла и черна техника и др. Дворът е 490м2 перфектно озеленен и поддържан с правилна форма, ограден с масивна ограда, открит паркинг, лятна кухня с барбекю.
Пътят е асфалтов.
Прекрасен имот подходящ и за целогодишно обитаване. Районът е тих и спокоен разкриващ неописуемо красива морска гледка.
Отлична възможност за вашият фамилен дом или инвестиция с цел отдаване под наем в близост до един от най-добрите български черноморски курорти, Златни пясъци и Слънчев Ден и на пешеходно разстояние от Варненски Свободен Университет.
Имотът позволява преобразуване.
На 20 км се намира к.к Албена, а на 40км Балчик и трите най известни голф игрища в България Лайтхаус Голф и Спа, Блаксирама голф и Спа и Трейшън Клифс Голф Резорт.

296кв.м РЗП
490кв
4 спални
3 бани с WC
1 дрешник
3 панорамни тераси
21кв.м Лятна кухня
2 Открити парко места
Гараж
Канализация
кладенец
поливна система

Галерия

Местоположение

Споделете имота

Сподели