ПРОДАДЕНА!!! Модерана къща на три нива,невероятна морска панорама, на минути от центъра на гр, Варна.

258,000€

Описание

Луксозна новa сграда в елитен вилен район на град Варна, , м-ст Траката.

Имота е със спираща дъха морска панорама, двор 300кв.м и РЗП 265 кв.м разпределени както следва:

Ет.1 включва голямо отворено пространство с антре, стълбище, дневна стая и кухня, както и техническо/складово помещение и един санитарен възел.

Ет.2 включва родителска спалня с дрешник и собствен санитарен възел, 2 спални, коридор и стълбище, втори санитарен възел, перално помещение и тераса.

Ет.3 включва 2 помещения, подходящи за кабинет и спалня (или голяма родителска спалня), 2 санитарни възела, тераса към спалнята и голяма панорамна тераса по цялата южна фасада.

Всички етажи предлагат морска панорама.

Дворът е самостоятелен и е 300 кв.м., включва обособено пространство за паркиране към улицата, както и 2 вътрешни паркоместа.

Обектът e изпълнен от строителна фирма, регистрирана в камарата, а не чрез стопански метод и се издава с гаранция, съгласно ЗУТ. Цялата конструкция е със сертификат за качество и тип на бетона. Използвани са само качествени материали – тухли Wienerberger, изолация Astrotherm 10 см.с висока плътност, лепила и шпакловки Weber.

Дограмата е алуминиева с прекъснат термомост, енергиен стъклопакет и е завършена с конструкция от италбонд. Навсякъде са поставени хидроизолационни ленти и лайсни за делатационни фуги, за да не се пука мазилката около прозорците.

Къщата разполага с канализация, водоснабдяване и 25 киловата трифазен ток. Дворът е павиран в зоните на верандата, входа, паркоместата и пътеката около къщата. Озеленяването е изпълнено в цялост и е монтирана автоматична поливна система.

Изложението е южно. Къщата е с висок коефициент на енергийна ефективност и разполага със сертификат за енергиен клас А.

Бордовете на всички тераси са облицовани с черен гранит.

Покривът е изолиран с фибран и петслойна покривна система. Дъждовното отводняване е скрито във фасадите за по-добра естетика.

Обектът е завършен Акт 16  и  включва още: входна врата Hormann; ажурна ограда и електрическа портална врата; дворът е частично павиран – зоната около входната врата и верандата; фасадата е с антибактериална мазилка Weber от най-високия клас; вътрешните стени се завършват с машинна замазка Rofix от подобрената формула, а таваните от гипсокартон; разводки за отопление/охлаждане с термопомпа; завършени са ВиК, ел., lan, TV и СОТ инсталации.

Възможно е съдействие за довършителните дейности по интериора, както и да се предостави цялостен интериорен проект за обзавеждане.

В цената са включени инсталация за подово отопление на ет.1 и разводки за конвектори за термопомпа или разводки за климатици за всички стаи; прав таван от гипсокартон, подови замазки и декинг на терасите. Ще се изпълнят след продажба, съобразено с концепцията на следващия собственик.

Местоположение

Споделете имота

Сподели