3-стаен,нов, морска панорама, две паркоместа в тихата и елитна част на кв.Свети Никола и на метри от м-н Кубчето!!!

107,000€ Е

Описание

ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ , ГР. ВАРНА, М-Т „СВ. НИКОЛА“ ,
Площ : 95кв.м, ид.ч от двора 79кв.м
Изложение: Изток/ Юг/ Запад
Апартамента се състои от просторен дневен тракт с кухненска части излаз към панорамен балкон и гледка към морето , две светли спални с общ балкон ,предверие, баня с тоалет , мазе 7,38кв.м на партерно ниво в сградата. Разположен е на втори жилищен етаж над партер.
В цената са включени две паркоместа на стойност 12000евро, едното с кабел за зарядно на електрически автомобил свързан към електромера на съответния апаратамент.

Сградата е пред акт 16. Всичко довършителни работи в сграда са завършени .

Тук ще откриете тишината и спокойствието от които имате нужда!

Свеж въздух, тиха среда, красива природа, уникална гледка!

Елегантна триетажна жилищна сграда изградена съобразно последните тенденции в строителните технологии, от материали с най-високо качество.

Сградата се състои от два входа с общо 15 апартамента с функционални разпределения, отговарящи на нуждите и на най- капризните клиенти. Голяма част от апартаментите се предлагат със собствени вътрешни дворчета, което осигуря допълнетелен комфорт на живущите. Предвидени са по две паркоместа на повечето апартаменти.

В двора  има кът за отдих и детска площадка, а на партерния етаж е изградено просторно общо помещение за съхранение на детски колички и велосипеди.

Ще бъде осигурен контролиран достъп до имота , посредством автоматична бариера с дистанционно управление.

Сградата е разположена в гр. Варна, кв. Св. Никола, това е един от най-елитните квартали за живеене във Варна, обединяващи удобството да живееш на броени минути от центъра на града и това да имаш спокойствието, което дава само близостта до природата.

Има още само два свободни 2-ст апартамента с различно разположение и изложение.При интерес моля попитайте за актуална информация.

Местоположение

Споделете имота

Сподели