3-стаен,нов със самостоятелна градина и две паркоместа в тихата и елитна част на кв.Свети Никола!!!

120,000€ Е

Описание

ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ , ГР. ВАРНА, КВ. „СВ. НИКОЛА“ ,

Площ на апартамента: 90 кв.м

Мазе: 5 кв.м

Идеални части от двора +  самостоятелна градина: 163  кв.м
Апартамента се състои от просторен дневен тракт с кухненска част и трапезария, две спални едната със самостоятелна баня, мокро помещение ,баня с тоалет, мазе. Разположен е на партерно ниво и притежава красиво озеленена собствена градина.
В цената са включени две парко места с зарядни за електромобили.

Сградата е пред Акт 16 и е завършена изцяло. В момента се довършва дворната част.
Тук ще откриете тишината и спокойствието от които имате нужда!

Свеж въздух, тиха среда, красива природа, уникална гледка!

Елегантна триетажна жилищна сграда изградена съобразно последните тенденции в строителните технологии, от материали с най-високо качество.

Сградата се състои от два входа с общо 15  апартамента с функционални разпределения, отговарящи на нуждите и на най- капризните клиенти. Голяма част от апартаментите се предлагат със собствени вътрешни дворчета, което осигуря допълнетелен комфорт на живущите.  Предвидени са по две паркоместа на повечето апартаменти.

В двора ще има кът за отдих и детска площадка, а на партерния етаж ще бъде изградено просторно общо помещение за съхранение на детски колички и велосипеди.

Ще бъде осигурен контролиран достъп до имота , посредством автоматична бариера с дистанционно управление.

Сградата е разположена в гр. Варна, кв. Св. Никола, това е един от най-елитните квартали за живеене във Варна, обединяващи удобството да живееш на броени минути от центъра на града и това да имаш спокойствието, което дава само близостта до природата.

Местоположение

Споделете имота

Сподели