Модерна къща в кв.Галата със спираща дъха морска панорама

290,000€

Описание

Модерна къща в кв.Галата с РЗП 878м2 и със спираща дъха морска панорама.
Сградата е построена върху парцел от 919 кв.м., граничещ с главен път с изключителна гледка към града и морето във всички посоки и в непосредствена близост до златистите черноморски плажове на гр.Варна. Къщата е изградена по модерна строителна технология в резултат на която се получават двустранно изолирани стени. Състои се от 4 етажа – приземен, партерен, I и II етаж с функционално и практично разпределение. Имота предлага огромно приземно помещение със складова част и спа зона, закрит гараж за 2-3 коли, възможност за самостоятелно отделяне на всеки жилищен етаж с по две три спални, панорамна покривна тераса на две нива и морска гледка от всяко едно кътче на сградата .
Къщата е изключително удобна да се обособи за живеене или да се използва като луксозен семеен хотел с едностайни и двустайни просторни студия със самостоятелни санитарни възли както и за хоспис,клиника и др.
Степен на завършване акт 14.
Дворът е с изградена ВиК система за топла и студена вода с предвидени места за BBQ, летен душ, джакузи, с изградена дренажна система и озеленяване. Пътят е асфалтов. Районът е тих и спокоен.

Местоположение

Споделете имота

Сподели