Луксозна къща с прекрасна морска панорама, м-т Траката

280,000€

Описание

Просторна къща в тих и спокоен района на метри от к.к.Константин и Елена. Имота е с денивелация която осигурява неповторима морска панорама от първо до последно ниво. В парцел от 922м2 са построени две сгради, основна на два етажа -210м2 и второстепенна едноетажна – 100м2. Останалата част от двора превърната в красиво терасирана и аранжирана с трайни насаждения градина.Разпределение на основната къща е :първи етаж-обособена голяма дневна с трапезария и кухня, баня, тоалет,голяма тераса,вътрешно стълбище; втория етаж- баня,тоалет,две детски спални по 15м2с обща тераса,родителска спалня -16м2 с баня с тоалет-9м2 и тераса. Едноетажната постройка се състои от голяма трапезария с кухня,баня с тоалет,спалня.

Имота се продава обзаведена с изграден СОТ,противопожарна система,ВИК,трифазен ток,канализация,парно(ел. и дърва),климатици (Mitsubishi). Дворът е отлично поддържан с изградена автоматична поливна и светлинна система,кладенец,и барбекю.Освен два гаража от 40м2 има и три паркоместа в двора.

Локация– на 500 метра от главен път Виница-Дружба, район Траката, тихо и спокойно място и само на минути от градската инфраструктура. В близост се намира автобусна спирка,супермаркет, к.к.Константин и Елена, к.к.Слънчев ден, кв.Виница и др.

Местоположение

Споделете имота

Сподели